Gratis zoom-sessies in de maand mei: 3 must do’s voor heldere grenzen

Het is niet altijd makkelijk om helder je grenzen aan te geven. Hoe zeg je nee bijvoorbeeld tegen je leidinggevende? En als je weet dat een collega iets van je verlangt, terwijl je er geen tijd voor hebt, ontwijk je hem dan? En ben je je überhaupt bewust van wat je doet?

In de maand mei geef ik de eerste twee vrijdagen gratis zoom-sessies waarin ik je mee neem in de must do’s ten aanzien van grenzen, waardoor je beter in staat bent om helder je grenzen aan te geven. Ik laat je ervaren hoe je lichaam een belangrijke rol speelt in het aangeven van grenzen. En ik geef je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt!

De sessies vinden individueel of in kleine groepen plaats en duren max. één uur. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan voor één van de sessies op vrijdag 7 of 14 mei 2021 om 10.00 uur (kleine groep) of 13.00 uur (individueel) of 14.00 uur (individueel). Geef hieronder je voorkeur aan.

Ja ik ben erbij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: