Nieuw!! Nieuw!! Lokatie Haarlem

Vanaf vandaag zit ik op een nieuwe lokatie in Haarlem! Gelukkig zijn er weer mogelijkheden om elkaar fysiek te ontmoeten en ik merk aan alles dat ik dat fijn vind. Het contact met de mensen om me heen komt weer op gang, en het voelt goed om nieuwe mensen te ontmoeten.

Dit is een klassieke kantoorvilla genaamd “Nijenhove” die destijds is gebouwd voor de heer Albert Heijn. Nu wordt dit pand gebruikt als werkplek voor coaches en therapeuten die hier cliënten kunnen ontvangen. Het pand ligt op de hoek van de Wagenweg/Westelijke randweg.

Dus wees welkom! Ik ontmoet je graag. Ik zit hier meerdere dagdelen per week. Naast deze plek, is het uiteraard ook mogelijk om online elkaar te ontmoeten (of kennis te maken) of op lokatie (ik kom graag naar je toe!) of een wandelsessie af te spreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: