Herfst… fijn jaargetijde!

Het is herfst!! Een van mijn favoriete jaargetijden. Het weer is kouder en de dagen worden korter…. en tegelijkertijd zijn er nog hele mooie dagen waar de zon zich laat zien. En het mooi helder is. Zoals de komende dagen.

Gisteren ging ik met mijn kinderen op pad om voor het eerst kastanjes te rapen. Eerst op zoek naar een kastanje boom; die hadden we snel gevonden. Wat een feest, al gauw was de hele zak vol. Mooie ronde en gave kastanjes! Mijn kinderen vonden het maar wat leuk en ook ik werd er blij van. Waar word jij blij van deze herfst?

Deze herfst werk ik met een kennismakingstarief op mijn nieuwe lokatie in Haarlem. Meer weten, zie hieronder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: