Diensten

Ik breng je dichter bij jou zelf, bij jouw authenticiteit…

Photo by Designecologist on Pexels.com

Coaching

Belangrijk uitgangspunt in mijn coaching is dat ik erop vertrouw dat jij alles in huis hebt om zelf richting te geven aan je leven en werk en hier zelf keuzes in kunt maken.  Coaching is nét dat extra steuntje in de rug dat nodig is om dingen in een ander perspectief te zien, helder te krijgen waar het echt om draait. Ik luister goed en stel vragen die je steeds dichter bij jezelf brengen, bij jouw authenticiteit. Deze vragen kunnen je ook helpen om meer in contact te komen met je lichaam. Het lichaam en lichaamsbewustzijn neemt een belangrijke plek in in mijn coachingssessies, juist omdat je dan echt ervaart wat je voelt en wat voor jou klopt! Naast het leren, het verkrijgen van nieuwe inzichten, staat het doen voorop. Ik daag je uit om in actie te komen en datgene aan te gaan of te doen wat echt bij jou past!

Training

In mijn trainingen gaat het om samen leren en ervaren. Deelnemers gaan met concrete handvatten, inzichten en meer (lichaams)bewustzijn naar huis gaan, zodat direct veranderingen mogelijk zijn. Onderwerpen die ik behandel zijn (o.a.) Heldere Grenzen en Authentiek Leidinggeven. Trainingen vinden plaats in kleine groepen en bestaan uit meerdere dagdelen. Trainingen zijn altijd maatwerk, ik spits deze zoveel mogelijk toe op de situatie die voorhanden is. Daarnaast zijn individuele trajecten ook mogelijk!

Biodynamische Therapie

De Biodynamische Therapie is een lichaamsgerichte therapie wat inhoudt dat de psychische gesteldheid wordt benaderd vanuit het lichaam. Deze therapie werkt vanuit respect voor wie ieder mens ten diepste is en gaat er vanuit dat jouw eigen ontwikkeling uniek is. Je leert je vermogen tot bewustzijn en gewaarzijn te vergroten zodat je voller aanwezig kunt zijn. Het helpt je op de weg naar wie je ten diepste bent. Vrij en onafhankelijk, in een liefdevolle relatie met jezelf en de wereld. In deze therapie werk ik onder andere met meditatie, visualisatie, ademhaling en lichaamsoefeningen/massages. Ik bevind me momenteel in de laatste fase van mijn opleiding tot lichaamsgericht therapeut aan het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie. Dit is een beroepsopleiding op HBO niveau waarin je leert mensen lichaamsgericht te begeleiden om zich vrijer en veiliger te voelen in hun lichaam en hun leven. (Bron en meer informatie: http://www.biodynamiek.nl)