Bio

Mijn naam is Marije Frijlink. Ik zie het als mijn missie om meer kwetsbaarheid en durf te brengen in de wereld, zodat we meer onszelf kunnen zijn in het contact met anderen.

Scherp, Sensitief, Helder, Respectvol

Hoe ben ik hier gekomen?

In mijn carrière en in mijn privé-leven ging ik steeds op zoek naar wat voor mij klopte. Mijn eerste baan begon ik als advocaat bij een groot advocatenkantoor en daarna werkte ik als beleidsadviseur bij de semi-overheid. Ik kwam in aanraking met het werken met groepen (teams) en het coachen van medewerkers. Dat is wat me trok en waar ik me verder in heb gespecialiseerd. Eind 2015 gooide ik het roer om. Ik zegde mijn baan op en ging een periode tegemoet van leren en mezelf ontwikkelen. Ik werkte oa. als coach voor vrijwilligers. En ik zocht focus tijdens een voettocht van meer dan 800 km naar Santiago de Compostella. Vanaf september 2016 startte ik met de opleiding tot Biodynamisch Therapeut. In 2018 begon ik als Agile Coach bij een groot reisbureau. Ik deed ervaring op met het coachen en begeleiden van mensen van verschillende nationaliteiten en culturen in een zakelijke setting. Daar kreeg ik bevestigd dat dit echt mijn passie is én vormde langzaamaan het idee van het beginnen van een eigen praktijk.

Hier volgt een overzicht van mijn functies en relevante opleidingen, voor meer informatie zie mijn LinkedIn. Voor een persoonlijk verhaal van de weg die ik heb afgelegd, lees Mijn verhaal.

Agile Coach bij Booking.Com
(2018 – 2020)
Ik adviseerde over Agile werkprocessen en coachte teams en individuen op het gebied van samenwerking en communicatie. Ik was daarnaast trainer en gaf meerdaagse leiderschapstrainingen aan managers en workshops over communicatie, samenwerking en authentiek leidinggeven.

Sabbatical oa. Vrijwilligerscoach bij ViiA
(2016 – 2018)
Ik coachte vrijwilligers in Amsterdam Oost, volgde een opleiding over relatie- en systeemcaching en maakte een voettocht naar Santiago de Compostella. Vanaf september 2016 begon ik de opleiding tot Biodynamisch therapeut.

Beleidsadviseur bij de Autoriteit Financiële Markten
(2008 – 2016)
Ik hield me als projectleider bezig met wetgevingstrajecten en was een van de initiatiefnemers van een intern netwerk van teamcoaches.

Advocaat bij CMS Derks Star Busmann
(2003 – 2008)
Advocaat stagiaire en later advocaat medewerker op het gebied van contractenrecht, financiering- en zekerhedenrecht.

Relevante opleidingen

2015: Co-Active Coaching van de Coaches Training Institute

2016: Organization & Relationship System Coaching van CRR Global

2016-heden Opleiding tot Biodynamisch Therapeut aan het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie. http://www.biodynamiek.nl Ik bevind me momenteel in de afrondende fase van deze opleiding.