Mijn verhaal

Een aantal jaar geleden nam mijn leven een bijzondere wending toen ik in contact kwam met mijn lichaam en mijn diepste verlangen volgde…

Mijn eerste baan begon ik in de advocatuur op een groot advocatenkantoor. Ik vond het recht interessant, maar ik vond de juridische taal niet toereikend om woorden te geven aan datgene wat de verhoudingen domineert. Namelijk het gevoel en de emotie. Ik ging werken als beleidsadviseur bij de AFM. Ik werkte aan complexe wetgevingstrajecten met verschillende partijen. Ik voelde de dynamiek van wat er werd gezegd en wat ook niet. Ik ging steeds meer mijn rol innemen door het proces zo in te richten dat partijen zich gehoord en gezien voelden. Vijf jaar geleden voelde ik dat het niet meer klopte. Ik zegde mijn baan op, hield netwerkgesprekken en solliciteerde naar nieuwe functies. Ik liep meer dan 800 km naar Santiago de Compostella. Wat ik in mijn hoofd had, een baan als coach, was niet wat zich aandiende… Tijdens een wandeling op het strand van Bergen in december 2016, voelde ik een diep verlangen naar liefde. Ik wilde een man en misschien ook nog wel moeder worden. Dat verlangen gaf ik woorden. Een aantal dagen later ontmoette ik op 1 januari 2017 mijn huidige man. Veel veranderingen volgden. Ik werd moeder van een dochter (Maan) op mijn 39e jaar. Niet gepland en niet durven dromen. En toch gebeurd. Mijn man verhuisde vanuit Noorwegen naar Nederland. We gingen samenwonen in een nieuwe woning in Amsterdam West, met om de weekenden ook de zoon van mijn man.

Ik begon een nieuwe baan als Agile Coach bij Booking. Het werken met groepen en het coachen vond ik erg leuk. Tegelijkertijd moest ik me verhouden met een organisatie die altijd aan staat en prestatie verwacht van haar medewerkers. Ik ervaarde dat ik alleen mijn balans kon vinden door dicht bij mezelf te blijven en te doen wat voor mij klopt. Ik gaf woorden aan wat ik voelde en benoemde wat niet werd gezegd. En ik merkte, door de reacties in mijn omgeving, dat dit is waar mijn kracht ligt: woorden geven aan dat wat voelbaar is maar niet niet wordt benoemd. Toen onze dochter net één jaar was, voelde ik weer een diep verlangen naar leven. Ik gaf het woorden… Onze zoon Merijn werd geboren op 31 december 2019. Magisch en bijzonder. In het voorjaar van 2020 verhuisden we naar ons nieuwe huis in Haarlem. Dit is waar ik nu ben: thuis. Het voelt als een thuiskomen van mezelf, mijn gezin en alle veranderingen van de afgelopen jaren. Ik heb gemerkt ….  Ik ben in verbinding met wat zich aandient…. Het leven ontvouwt zich dan op een bepaalde manier. Ik ga het aan en ben aanwezig. 

Dat is waar ik jou kan ontmoeten!