Herfst… fijn jaargetijde!

Het is herfst!! Een van mijn favoriete jaargetijden. Het weer is kouder en de dagen worden korter…. en tegelijkertijd zijn er nog hele mooie dagen waar de zon zich laat zien. En het mooi helder is. Zoals de komende dagen.

Gisteren ging ik met mijn kinderen op pad om voor het eerst kastanjes te rapen. Eerst op zoek naar een kastanje boom; die hadden we snel gevonden. Wat een feest, al gauw was de hele zak vol. Mooie ronde en gave kastanjes! Mijn kinderen vonden het maar wat leuk en ook ik werd er blij van. Waar word jij blij van deze herfst?

Deze herfst werk ik met een kennismakingstarief op mijn nieuwe lokatie in Haarlem. Meer weten, zie hieronder!

Nieuw!! Nieuw!! Lokatie Haarlem

Vanaf vandaag zit ik op een nieuwe lokatie in Haarlem! Gelukkig zijn er weer mogelijkheden om elkaar fysiek te ontmoeten en ik merk aan alles dat ik dat fijn vind. Het contact met de mensen om me heen komt weer op gang, en het voelt goed om nieuwe mensen te ontmoeten.

Dit is een klassieke kantoorvilla genaamd “Nijenhove” die destijds is gebouwd voor de heer Albert Heijn. Nu wordt dit pand gebruikt als werkplek voor coaches en therapeuten die hier cliënten kunnen ontvangen. Het pand ligt op de hoek van de Wagenweg/Westelijke randweg.

Dus wees welkom! Ik ontmoet je graag. Ik zit hier meerdere dagdelen per week. Naast deze plek, is het uiteraard ook mogelijk om online elkaar te ontmoeten (of kennis te maken) of op lokatie (ik kom graag naar je toe!) of een wandelsessie af te spreken.

Gratis zoom-sessies in de maand mei: 3 must do’s voor heldere grenzen

Het is niet altijd makkelijk om helder je grenzen aan te geven. Hoe zeg je nee bijvoorbeeld tegen je leidinggevende? En als je weet dat een collega iets van je verlangt, terwijl je er geen tijd voor hebt, ontwijk je hem dan? En ben je je überhaupt bewust van wat je doet?

In de maand mei geef ik de eerste twee vrijdagen gratis zoom-sessies waarin ik je mee neem in de must do’s ten aanzien van grenzen, waardoor je beter in staat bent om helder je grenzen aan te geven. Ik laat je ervaren hoe je lichaam een belangrijke rol speelt in het aangeven van grenzen. En ik geef je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt!

De sessies vinden individueel of in kleine groepen plaats en duren max. één uur. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan voor één van de sessies op vrijdag 7 of 14 mei 2021 om 10.00 uur (kleine groep) of 13.00 uur (individueel) of 14.00 uur (individueel). Geef hieronder je voorkeur aan.

Ja ik ben erbij!

Training: Heldere grenzen

Grenzen stellen gaat over ruimte, voor jezelf en voor de ander. Het grootste deel van grenzen communiceren we via ons lichaam, door onze houdingen, gebaren, gezichtsuitdrukkingen. Indien we dit vroeger niet goed hebben geleerd, is het goed mogelijk dat, ook al geven we verbaal een grens aan, ons lichaam niet overeenkomt met deze boodschap. We hebben bijvoorbeeld moeite met ‘nee’ zeggen. Of we zijn juist te snel en te rigide in het stellen van grenzen. 

In deze training krijgen we meer inzicht in hoe we zelf grenzen stellen. Wat zijn woorden en lichaamshoudingen die we gebruiken? We oefenen om af te stemmen op de signalen van ons lichaam zodat we in contact komen met onze eigen voorkeuren en behoeften. En we gaan aan de slag met het stellen van grenzen zowel met woorden als met ons lijf. Als lichaam en taal met elkaar in overeenstemming zijn lukt het ons om heldere grenzen te stellen. Duidelijk voor onszelf en voor onze omgeving! 

Wil je op de hoogte blijven van mijn aanbod over Grenzen? Binnenkort organiseer ik online zoomsessies (individueel en in kleine groepjes). Ik laat je graag weten wanneer die plaatsvinden!

Jouw Grens: waar zeg je JA tegen?

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.